Máme pro Vás EXTRA SLEVU -10 % na všechny knižní tituly! Zadejte do košíku kód: PRESS10 (platí do 16. 6. 2024)
  • Není na skladě
  • Produkt jiného vydavatele

Čtyřhodinový šéfkuchař - 2. jakost

  • Není na skladě
  • Produkt jiného vydavatele
Kdy knihy expedujeme?
479 Kč 799 Kč
i
Vyprodáno
Čtyřhodinový šéfkuchař
Čtyřhodinový šéfkuchař
  • PDF
  • ePUB
  • mobi (Kindle)
479 Kč

Snadná cesta k tomu, abyste vařili jako profíci, naučili se cokoliv a dobře se vám žilo.

Timothy Ferriss a jeho dlouho připravovaná a napjatě očekávaná kuchařka pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Autorova přímočará cesta k cíli, známá z bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo, zahrnuje tentokrát všechny aspekty života. Čtyřhodinový šéfkuchař není obyčejná kuchařka. Je to váš průvodce světem rychlého učení, ve kterém si sami vyberete vlastní dobrodružství.

Protože, jak říká Tim, pokud se chcete naučit vařit, musíte se nejprve naučit učit se. Jakmile umíte tohle, můžete se naučit vařit, mluvit cizí řečí, hrát basketball, přežít v divočině … prostě stát se světovou třídou, v čem budete chtít.

S Timem v roli šéfkuchaře projdete školou vaření, v níž se s každým receptem naučíte určitou dovednost, kterou následně využijete v dalším receptu. Množství tipů a triků z vás udělá vládce (nízkosacharidové, samohubnoucí) kuchyně, ale Ferriss, jak už má ve zvyku, se neomezuje jen na vaření doma. V kapitole o divočině si uloví večeři, ve „vědecké” části knihy pochopí molekulární kuchyni…

Timothy to zase hacknul, i díky němu je vaření cestou, jak být blíž životu a štěstí.

O autorovi

Timothy Ferriss (1977), USA, absolvoval neurovědy a východoasijská studia na Princetonské univerzitě. Nyní působí především jako investor internetových projektů, má podíl např. v Twitteru či Posterous. Pracuje jako poradce a člen akademického sboru na Singularity University, která sídlí v NASA Ames Research Center, zaměřeném na vliv nových technologií na řešení globálních problémů. Píše pro The New York Times, The Economist a The New Yorker. I nadále se oddává různým formám zábavy – argentinskému tangu, čínskému kickboxu, irskému hurlingu, japonské lukostřelbě jabusame, breakdance na Taiwanu, zahrál si také v populárních televizních seriálech v Číně a Hongkongu.

Mohlo by se Vám líbit:

Konec prokrastinace
Konec prokrastinace
Petr Ludwig
296 Kč379 Kč
Pozornost
Pozornost
Daniel Goleman
359 Kč399 Kč
Práce na dálku
Práce na dálku
Jason Fried a David Heinemeier Hansson
287 Kč319 Kč
Prodávat je lidské
Prodávat je lidské
Daniel H. Pink
314 Kč349 Kč
Startup za pakatel
Startup za pakatel
Chris Guillebeau
287 Kč319 Kč
Začněte s PROČ
Začněte s PROČ
Simon Sinek
341 Kč379 Kč
Ticho
Ticho
Susan Cainová
373 Kč439 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé
535 Kč629 Kč
Táta geek
Táta geek
Ken Denmead
287 Kč319 Kč
Kraď jako umělec
Kraď jako umělec
Austin Kleon
314 Kč349 Kč
Soustředění
Soustředění
Leo Babauta
224 Kč249 Kč
Nepostradatelní
Nepostradatelní
Seth Godin
179 Kč298 Kč
Ahoj, tati
Ahoj, tati
Mal Peachey
269 Kč349 Kč
Parametr Hodnota
Autor Timothy Ferris
Překlad Petr Miklica
Rozměry 174 x 251 mm
Datum vydání 2013 - Melvil Publishing
Počet stran 664
Typ vazby pevná
Přílohy -
Barva černobílá
ISBN tištěné knihy 978-80-87270-64-6
EAN 9788087270646
Katalogové číslo ZME1132-BAZAR
Vydavatel Jan Melvil Publishing

Snadná cesta k tomu, abyste vařili jako profíci, naučili se cokoliv a dobře se vám žilo.

Timothy Ferriss a jeho dlouho připravovaná a napjatě očekávaná kuchařka pro ty, kteří si kuchařky nikdy nekupují. Autorova přímočará cesta k cíli, známá z bestsellerů Čtyřhodinový pracovní týden a Čtyřhodinové tělo, zahrnuje tentokrát všechny aspekty života. Čtyřhodinový šéfkuchař není obyčejná kuchařka. Je to váš průvodce světem rychlého učení, ve kterém si sami vyberete vlastní dobrodružství.

Protože, jak říká Tim, pokud se chcete naučit vařit, musíte se nejprve naučit učit se. Jakmile umíte tohle, můžete se naučit vařit, mluvit cizí řečí, hrát basketball, přežít v divočině … prostě stát se světovou třídou, v čem budete chtít.

S Timem v roli šéfkuchaře projdete školou vaření, v níž se s každým receptem naučíte určitou dovednost, kterou následně využijete v dalším receptu. Množství tipů a triků z vás udělá vládce (nízkosacharidové, samohubnoucí) kuchyně, ale Ferriss, jak už má ve zvyku, se neomezuje jen na vaření doma. V kapitole o divočině si uloví večeři, ve „vědecké” části knihy pochopí molekulární kuchyni…

Timothy to zase hacknul, i díky němu je vaření cestou, jak být blíž životu a štěstí.

O autorovi

Timothy Ferriss (1977), USA, absolvoval neurovědy a východoasijská studia na Princetonské univerzitě. Nyní působí především jako investor internetových projektů, má podíl např. v Twitteru či Posterous. Pracuje jako poradce a člen akademického sboru na Singularity University, která sídlí v NASA Ames Research Center, zaměřeném na vliv nových technologií na řešení globálních problémů. Píše pro The New York Times, The Economist a The New Yorker. I nadále se oddává různým formám zábavy – argentinskému tangu, čínskému kickboxu, irskému hurlingu, japonské lukostřelbě jabusame, breakdance na Taiwanu, zahrál si také v populárních televizních seriálech v Číně a Hongkongu.

Úspěšně jste si rezervovali produkt:


Otevíráte stránku v nepodporovaném prohlížeči!

Prosím otevřete si jej v GOOGLE CHROME.