- 10 %
Uživatelská trpělivost je časovanou bombou na webu. Vše začíná v okamžiku, kdy se uživatel nedostane na vaše stránky z důvodu jejich pomalosti. Jako webdesigner musíte počítat s tím, že máte k dispozici pouze několik málo vteřin pro zobrazení vašeho obsahu. Po této době návštěvník ztrácí trpělivost a odchází z vašeho – doposud nenačteného – webu. Vy tak ztrácíte eventuálního zákazníka a s ním i peníze.
Nemůžete počítat s tím, že většina vašich navštěvníků dnes bude mít rychlé připojení k internetu. Nemá a v dohledné době ani mít nebude. Převážná většina uživatelů internetu se připojuje pomocí pomalého dial-upu o rychlosti 56 kbps a tak je problém v rychlosti načítání webových stránek především problémem vaším. Návštěvníci instinktivně dávají přednost rychlejším stránkám - proč do této skupiny nepatří i váš web?
Tato kniha vám s využitím devatenácti obsáhlých kapitol pomůže zmenšit velikosti vašich stránek a zrychlit tak podstatným způsobem jejich načítání. Dozvíte se, jak zmenšit HTML, CSS, webovou grafiku, multimediální soubory, JavaScript a další prvky stránky. Po přečtení této knihy a aplikací uvedených postupů sami poznáte rozdíl v rychlosti načítání vašich stránek!
Uživatelská trpělivost je časovanou bombou na webu. Vše začíná v okamžiku, kdy se uživatel nedostane na vaše stránky z důvodu jejich pomalosti. Jako webdesigner musíte počítat s tím, že máte k dispozici pouze několik málo vteřin pro zobrazení vašeho obsahu. Po této době návštěvník ztrácí trpělivost a odchází z vašeho – doposud nenačteného – webu. Vy tak ztrácíte eventuálního zákazníka a s ním i peníze.
Nemůžete počítat s tím, že většina vašich navštěvníků dnes bude mít rychlé připojení k internetu. Nemá a v dohledné době ani mít nebude. Převážná většina uživatelů internetu se připojuje pomocí pomalého dial-upu o rychlosti 56 kbps a tak je problém v rychlosti načítání webových stránek především problémem vaším. Návštěvníci instinktivně dávají přednost rychlejším stránkám - proč do této skupiny nepatří i váš web?
Tato kniha vám s využitím devatenácti obsáhlých kapitol pomůže zmenšit velikosti vašich stránek a zrychlit tak podstatným způsobem jejich načítání. Dozvíte se, jak zmenšit HTML, CSS, webovou grafiku, multimediální soubory, JavaScript a další prvky stránky. Po přečtení této knihy a aplikací uvedených postupů sami poznáte rozdíl v rychlosti načítání vašich stránek!
Parametr | Hodnota |
Autor | Andrew B. King |
Překlad | Roman Slavičinský, Jan Gregor, Václav Šimek |
Rozměry | 170x230mm |
Datum vydání | 2004 |
Počet stran | 432 |
Typ vazby | brožovaná |
Přílohy | - |
Barva | černobarevná |
ISBN tištěné knihy | 80-86815-02-1 |
EAN | 9788086815022 |
Katalogové číslo | ZR402 |
Vydavatel | Zoner Press |
Až bude zboží dostupné, budeme Vás informovat.
Parametr | Hodnota |
Autor | Andrew B. King |
Překlad | Roman Slavičinský, Jan Gregor, Václav Šimek |
Rozměry | 170x230mm |
Datum vydání | 2004 |
Počet stran | 432 |
Typ vazby | brožovaná |
Přílohy | - |
Barva | černobarevná |
ISBN tištěné knihy | 80-86815-02-1 |
EAN | 9788086815022 |
Katalogové číslo | ZR402 |
Vydavatel | Zoner Press |
Až bude zboží dostupné, budeme Vás informovat.
Přidejte zboží do košíku za 400 Kč a získáte dárek k objednávce zdarma!
Nemáte ještě účet? Nová registrace
Provozováno na systému Zoner inShop - Pronájem e-shopu a Tvorba e-shopu
Prosím otevřete si jej v GOOGLE CHROME.
Na našem webu pracujeme se soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky.
Soubory cookies si pamatují, co a jak ve svém prohlížeči na daném zařízení děláte. Díky tomu webová stránka funguje podle vás a je schopná se přizpůsobit vašim preferencím.
Blokování některých typů souborů může mít vliv na vaši uživatelskou zkušenost s naším webem, také nebudeme schopni poskytnout vám nabídku na základě vašich preferencí.
Přihlaste se k našemu newsletteru a sleva na první nákup je Vaše.
Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracování osobních údajů
Přihlaste se k našemu newsletteru a sleva na první nákup je Vaše.
Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracování osobních údajů