Máme pro Vás EXTRA SLEVU -10 % na všechny knižní tituly! Zadejte do košíku kód: PRESS10 (platí do 16. 6. 2024)
  • Není na skladě
  • Dotisk

Naučte se fotografovat digitálně

  • Není na skladě
  • Dotisk
Kdy knihy expedujeme?
296 Kč 329 Kč
i
Vyprodáno

První dotisk!

Další kniha Bryana Petersona, která navazuje na předchozí bestsellery Naučte se vidět kreativně a Naučte se exponovat kreativně, se zaměřuje tentokrát na digitální fotoaparáty. Nečekejte ale žádné technické podrobnosti o senzorech, digitálních převodnících nebo třeba paměťových kartách. Bryan Peterson je především fotograf a skvělý učitel, který vám vysvětlí a ukáže, co je to kreativní expozice, jak nastavením clony oddělit fotografovaný objekt od pozadí, jak fotografovat pohyb, ale také makro. Ukáže vám možnosti, jak využít výhody zrcadlovek nebo možnosti, které poskytuje digitální kompakt. V knize nechybí ani základní úvahy na téma výhod a nevýhod souborových formátů snímků JPEG, TIFF a RAW.

Přesto, že je Bryan Peterson "klasickým" fotografem, nevyhýbá se zpracování snímků na počítači a v závěru knihy ukazuje některé své oblíbené postupy.

  • Všechno to digitální "haraburdí"
  • Clona
  • Rychlost závěrky
  • Světlo
  • Kompozice
  • Digitální temná komora

Mohlo by se Vám líbit:

Více o knize

První dotisk!

Další kniha Bryana Petersona, která navazuje na předchozí bestsellery Naučte se vidět kreativně a Naučte se exponovat kreativně, se zaměřuje tentokrát na digitální fotoaparáty. Nečekejte ale žádné technické podrobnosti o senzorech, digitálních převodnících nebo třeba paměťových kartách. Bryan Peterson je především fotograf a skvělý učitel, který vám vysvětlí a ukáže, co je to kreativní expozice, jak nastavením clony oddělit fotografovaný objekt od pozadí, jak fotografovat pohyb, ale také makro. Ukáže vám možnosti, jak využít výhody zrcadlovek nebo možnosti, které poskytuje digitální kompakt. V knize nechybí ani základní úvahy na téma výhod a nevýhod souborových formátů snímků JPEG, TIFF a RAW.

Přesto, že je Bryan Peterson "klasickým" fotografem, nevyhýbá se zpracování snímků na počítači a v závěru knihy ukazuje některé své oblíbené postupy.

  • Všechno to digitální "haraburdí"
  • Clona
  • Rychlost závěrky
  • Světlo
  • Kompozice
  • Digitální temná komora
Parametr Hodnota
Autor Bryan Peterson
Překlad Alena Volná, Petr Volný
Rozměry 210 x 278 mm
Datum vydání 2006
Počet stran 160
Typ vazby brožovaná
Přílohy -
Barva plnobarevná publikace na křídovém papíře
ISBN tištěné knihy 80-86815-39-0
EAN 9788086815398
Katalogové číslo ZR519
Vydavatel Zoner Press

Úspěšně jste si rezervovali produkt:

Parametr Hodnota
Autor Bryan Peterson
Překlad Alena Volná, Petr Volný
Rozměry 210 x 278 mm
Datum vydání 2006
Počet stran 160
Typ vazby brožovaná
Přílohy -
Barva plnobarevná publikace na křídovém papíře
ISBN tištěné knihy 80-86815-39-0
EAN 9788086815398
Katalogové číslo ZR519
Vydavatel Zoner Press

Úspěšně jste si rezervovali produkt:

Do košíku jste právě přidali

Přidejte zboží do košíku za 400 Kč a získáte dárek k objednávce zdarma!

Celkem 0 Kč
Přejít do košíku

Přihlášení uživatele


Otevíráte stránku v nepodporovaném prohlížeči!

Prosím otevřete si jej v GOOGLE CHROME.

Souhlas s využitím souborů cookies

Na našem webu pracujeme se soubory cookies, které nám pomáhají zkvalitnit naše služby a personalizovat nabídky.

Soubory cookies si pamatují, co a jak ve svém prohlížeči na daném zařízení děláte. Díky tomu webová stránka funguje podle vás a je schopná se přizpůsobit vašim preferencím.

Blokování některých typů souborů může mít vliv na vaši uživatelskou zkušenost s naším webem, také nebudeme schopni poskytnout vám nabídku na základě vašich preferencí.

 

SLEVA 50 Kč

 

Přihlaste se k našemu newsletteru a sleva na první nákup je Vaše.

 

Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracování osobních údajů

 
 

JEŠTĚ POSLEDNÍ KROK

Zadanou e-mailovou adresu ještě prosím potvrďte ve Vaší schránce.

 

SLEVA 50 Kč

 

Přihlaste se k našemu newsletteru a sleva na první nákup je Vaše.

 

Vaše e-mailová adresa je u nás v bezpečí.
Zásady zpracování osobních údajů

 
 

JEŠTĚ POSLEDNÍ KROK

Zadanou e-mailovou adresu ještě prosím potvrďte ve Vaší schránce.